wat is jouw motief?

ik verbind visie aan woord en daad

Met Motief verbind ik me aan opdrachtgevers die de wereld een betere, mooiere en eerlijkere plek willen maken maar niet zo goed weten hoe of met wie. Ik verdiep en concretiseer activistische idealen en ik bied handvatten om deze idealen op positieve en creatieve wijze in de praktijk te brengen. Kunst en (zelf)onderzoek zijn hierin doel en middel. Mijn artistieke en kritische denken leidt tot unieke perspectieven en fijnmazige analyses, geeft ruimte voor experiment en legt nieuwe verbanden.

Visie vertaal ik naar woorden en daden. Ik help jouw kritische houding te verbinden aan een constructieve werkwijze. Ik ben snel van begrip, ongeremd geïnteresseerd en barst van de ideeën. Natuurlijk werk ik graag met een project mee van initiatie en conceptontwikkeling tot uitvoering en effectonderzoek. Maar vraag mij ook vooral om op een specifiek punt in te springen.

Om kritisch mee te denken, je ideeën te helpen definiëren, een sterke tekst te schrijven of jouw tekst te redigeren, om de verbinding te maken met de creatieve sector of om te evalueren of en waarom je je doelen hebt behaald… Namens Motief zet ik mijn academische, artistieke en persoonlijke kennis en kunde in om je doelen te onderzoeken, te organiseren en te realiseren. Met jou. En met veel plezier.

Want een motief om samen te werken aan een betere wereld hebben we allemaal.

Heb je een idee, vraag of ben je enthousiast? Neem contact met me op!

KvK: 82073414