wat is jouw motief?

ik verbind visie aan woord en daad

Met Motief verbind ik me aan opdrachtgevers die de wereld een betere, mooiere en eerlijkere plek willen maken. Ik verdiep en concretiseer activistische idealen en ik bied handvatten om deze idealen op positieve en creatieve wijze in de praktijk te brengen. Kunst en (zelf)onderzoek zijn hierin doel en middel. Mijn artistieke en kritische denken leidt tot unieke perspectieven en fijnmazige analyses, geeft ruimte voor experiment en legt nieuwe verbanden.

reflectant, dramaturg, schrijver

Visie vertaal ik naar woorden en daden. Ik help jouw kritische houding te verbinden aan een constructieve werkwijze. Ik ben snel van begrip, ongeremd geïnteresseerd en barst van de ideeën.

helpen opzetten of juist afmaken?

Natuurlijk werk ik graag mee van initiatie en conceptontwikkeling tot uitvoering tot effectonderzoek en evaluatie. Maar vraag mij ook om op een specifiek punt in te springen. Om kritisch mee te denken, je ideeën te definiëren, een sterke tekst te schrijven, jouw teksten te redigeren, de verbinding te maken met de creatieve sector of om te evalueren of en waarom je je doelen hebt behaald…
Heb je een idee, vraag of ben je enthousiast? Neem contact met me op!

Want een motief om samen te werken aan een betere wereld hebben we allemaal.

kunst als instrument

woorden vinden voor nieuwe ideeën

complexe problemen verkennen

KvK: 82073414